mentii greutatea

Luăm cazul în care, de ceva vreme, ai devenit conştient de imaginea ta, ai început să te uiţi la cum arăţi: antropometrie, formă, greutate, dar şi la veşmintele care te acoperă tot timpul.

Niciodată nu poţi avea greutatea ideală, ori este prea mult, ori prea puţin: la noi cu atâtea atacuri ale fast-food-urilor şi reclamelor cu mâncare gustoasă, dar nocivă, preponderent se întâlneşte prima variantă.

Ai început să-ţi cumperi elemente vestimentare corecte, ai ţinut cont de mărime, ai început să cauţi un croitor, l-ai găsit, te-ai împrietenit cu el, i-ai dus ce puteai salva şi retuşa din ceea ce aveai în garderobă, dar în acelaşi timp, ştii că o scădere uşoară în greutate ar fi benefică.

Cum faci?

Se spune ca există o formulă pentru o viaţă sănătoasă. Se numeşte nutriţie şi sport. Şi nu le-am pus doar în ordine alfabetică, ci şi în ordinea importanţei lor. Nu poate stânga fără dreapta în niciun caz, dar există noţiunea de proporţii.

Cu orice trainer ai sta de vorbă, îţi va spune că proporţia este de cam 80% nutriţie, 20% sport, cu atât mai mult când eşti la început şi ai programul nutriţional la pământ. La început este critic să-ţi pui la punct acest aspect. Abia când ajungi la un nivel intermediar poţi spune că mergi pe raportul descris mai sus.

Aşadar tragi de tine, însă nu atât de mult pe cât crezi şi nu înainte să te alimentezi cu ce trebuie. În consecinţă, de unde îmi iau nutrienţii?

De ceva timp, mi-au atras atenţia nişte cutii, mai precis Lifebox, ce îţi oferă aportul zilnic necesar de nutrienţi şi vitamine.

Ei îl descriu mai mult ca substitutul unei diete. Eu o văd ca pe o mâncare sănătoasă ce mă ajută să-mi menţin greutatea, în raport cu activitatea fizică depusă pentru a ajunge acolo unde îmi doresc.

Dacă te-ai născut în anii ’90 şi vrei o doză de nostalgie, gandeşte-te la mult doritele Happy Meal-uri de la McDonald’s, când visam la colecţiile lunare de jucării. Acum priorităţile s-au schimbat, dacă atunci nici nu ne interesa mâncarea, acum doar asta primează, interesându-ne preponderent ce conţine şi cum este preparată.

Precum spuneam mai devreme, cutiile includ mâncare pentru toată ziua, 3 mese şi 2 gustări. Vin în 4 varietăţi, în funcţie de stilul de viaţă adoptat, iar aportul caloric poate fi ales în concordanţă cu target-urile personale.

Cum îţi sună?

Fiindcă ne place ideea unei comunităţi sănătoase şi productive, îţi venim în ajutor cu un cod promoţional ce îţi oferă un discount de 10% pentru a începe să te foloseşti de acest tip de alimente timp de două săptămâni. Foloseşte codul (bester10) înainte să faci comanda, prin intermediul link-ului următor:

Link: Lifebox

La o dată viitoare, îţi povestesc cât de potrivite sunt aceste meniuri în funcţie de cât de ocupat eşti.

Dă ideea mai departe unui prieten pe care ştii că-l va ajuta cu adevărat acest stil de viaţă sănătos. Îţi va mulţumi numaidecât.

Caută-ne pe Facebook şi susţine acest concept ce îţi poate îmbunătăţi imaginea.

Până atunci, fii atent cum te îmbraci şi dă burta aia jos !

Adrian Bejan

mentii greutatea final

Notă: Bester nu întreprinde niciun câştig din evidenţierea acestor produse. Pur şi simplu se doreşte îmbunătăţirea stilului de viaţă al celor care fac parte din această comunitate.

You May Also Like


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *