intors

Salutare, domnule și bine te-am regăsit!

Sunt în fața tastaturii și trăiesc acel moment în care trebuie să scriu, dar inspirația e plecată în vacanță. În surdină se aude Tom’s Diner (https://www.youtube.com/watch?v=FLP6QluMlrg – dacă ești curios). Pe balcon stă relaxat motanul Simba care mișcă apatic din coadă, dar în esență se bucură de această Duminică mai mult decât mine. Uneori îți dai seama că ai ce învăța și de la o pisică. Revin la subiect.

Da, m-am întors. Da, revin cu mai multă prezență în acest mediu online, care este mai activ ca niciodată în aceste vremuri tulburi.

Da, a trecut ceva timp de la ultima noastră întrevedere. Vreau să știi că așa cum ești tu, sunt și eu, tot om care trece prin diverse urcușuri și coborâșuri în acest carusel numit viață. Nu vreau să sune a justificare, îmi asum această lipsă temporară. Însă vreau să rămâi cu acest gând, toți avem priorități și uneori trebuie să înclini balanța într-o parte sau alta.

Chiar și așa, în tot acest timp ai fost acolo, fie că ai avut vreo nevoie și m-ai sunat sau mi-ai scris, fie că te-a interesat întoarcerea mea.

Desigur, am răspuns la datorie și te-am ajutat cu tot ce mi-a stat în putință, iar pentru gândurile tale de bine, îți mulțumesc. Probabil este unul din cei mai importanți factori pentru care m-am întors și îți scriu acum aceste rânduri.

În același timp, nu îți voi face promisiuni deșarte despre ce va urma. Cert este că voi fi aici și orice subiect din aria Eu cu ce mă imbrac? sau Despre haine, le vom dezbate impreună.

La rândul tău, te rog să fii prezent cu orice ocazie pe orice subiect discutat. După cum știi, orice apreciere, comentariu, distribuire ajută informația să meargă mai departe și către cei care poate au mai mare nevoie de ea decât tine.

Numele meu este Adrian Bejan și sunt consultant de imagine și stil. Îmi face o reală plăcere că m-am întors să ajut bărbații din România să se îmbrace corect și să ajungă mai aproape de interesele lor.

Pentru orice cerere sau nevoie mă găsești la aceleași date de contact: 0734 818 228 sau la adrian@bester.ro. De asemenea, mă poți contacta pe Facebook sau Instagram.

Îmi pare bine să te revăd și ne auzim curând!

Adrian Bejan

intors 2

You May Also Like


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *