plimbare stil dappertsu cover

Odată întors în Bucureşti, mi-am propus să profit de ultimele zile calde, de început de toamnă. Cum am putut face asta? Păi, simplu! Mi-am dat întâlnire cu Mr. DapperTSU, într-o zi de duminică, la o gură de aer curat (mai rar asta în Bucureşti, dar a se înţelege că era 7 a.m.) şi la o discuţie cu stil despre idei şi soluţii pentru astfel de momente contemporane.

plimbare stil dappertsu 03

Ne-am întâlnit la Victoriei în piaţă, de unde am bătut toată Calea în lung şi în lat. Ne-am propus să ne mai bucurăm de arhitecturi clasice de altă dată, având în vedere graba care caracterizează fiecare zi în care ne îndreptăm spre scopurile noastre, conştientizarea locurilor prin care trecem fiind egală cu zero.

plimbare stil dappertsu 04

Domnul de faţă, tocmai ce şi-a recondiţionat o bicicletă a cărui timp detroneză vârsta proprie, ba mai mult, aşa îţi poţi da seama ce poţi face cu bani puţini şi imaginaţie multă.
Atât bicicleta, cât şi ţinuta sa, respectau aceleaşi linii. Aspect minimalist, ce combină piese simple, pentru un ansamblu de efect. Fie că este vorba de influenţe preppy, influenţe nordice sau poate amândouă, mai bine îl lăsăm pe invitatul de astăzi să ne povestească cum stă treaba:

B : Cu cine discutăm astăzi?

TSU : Tudor S. Ungureanu, proaspăt absolvent de drept, cu o înclinaţie spre ce e frumos. Tind să devin şi eu la rândul meu un creator de frumos, indiferent de domeniul în care voi activa.

plimbare stil dappertsu 18

B : De când ai început să acorzi atenţia adecvată imaginii tale?

TSU : Am început să acord atenţie detaliilor vestimentare de la sfârşitul gimnaziului când, la balul de absolvire, mi-am dat seama că vestimentaţia corectă îţi dă, pe lângă confort, şi un spor de încredere în sine. Atunci a fost prima dată când am îmbrăcat un costum.

plimbare stil dappertsu 23

B : Cum te simţi când porţi o ţinută pusă la punct?

TSU : O ţinută pusă la punct îmi oferă un soi de confort interior, în sensul că ştii că nu poţi fi prins în „off-side” în ceea ce priveşte imaginea.

plimbare stil dappertsu 08

B : Ce ai schimba în acest moment la tine?

TSU : În acest moment lucrez la abilităţile mele sociale. Să ştii să lucrezi cu oamenii, să îi înţelegi, să ştii să îi asculţi, sunt nişte aşi în mânecă pe care vreau să îi dobândesc.

plimbare stil dappertsu 01

B : Ştim că ai fost în Danemarca recent. Ce ţi-a ieşit în evidenţă din punct de vedere al stilului vestimentar al danezilor? Ce zone comerciale sunt de accesat?

TSU : Îmi place foarte mult stilul scandinav. M-a surprins foarte mult faptul că efectul vizual obţinut prin ţinutele lor este de impact, deşi ei urmează o linie minimalistă.

plimbare stil dappertsu 10

B : Care este mentorul tău?

TSU : Nu am neapărat un mentor, ci mai mult persoane care mă inspiră şi de la care „fur” experienţe.

plimbare stil dappertsu 17

B : Care este elementul vestimentar preferat?

TSU : Elementul vestimentar cel mai drag mie este geaca din denim. Este o piesă atât de versatilă, pe care o poţi asorta atât într-o ţinută casual, cât şi într-una mai smart.

plimbare stil dappertsu 12

B : Desenează-ţi viitorul peste 5 ani.

TSU : Vreau ca în următorii 5 ani să experimentez cât mai mult din frumuseţea vieţii, să încerc să mă definesc ca persoană. Vreau ca după următorii 5 ani să ştiu clar ce vreau şi cum să obţin ceea ce vreau.

plimbare stil dappertsu 14

B : De unde a plecat DapperTSU şi ce urmează pentru el?

TSU : DapperTSU este numele meu de pe social media, nume pe care vreau să îl cresc şi să îl fac să fie echivalentul unui content de calitate.

plimbare stil dappertsu 15

După cum ne-a spus şi Tudor, trebuie să înţelegem că „Less is more”, aceste vorbe nefiind valabile doar în domeniul ţinutelor, ci şi în multe alte aspecte ale vieţii.

plimbare stil dappertsu 16

Acum, urmează incursiunea noastră printre clădiri vechi şi haine noi, dar care ne aduc aminte tot de acele vremuri interbelice.

plimbare stil dappertsu 25

Niciodată să nu te îndoieşti de jacheta la două rânduri de nasturi. Te poate duce în alte lumi. Cât despre acea cravată cu influenţe preppy, nu face decât să creeze o comuniune foarte armonioasă între jachetă şi pantaloni. Ce poate fi mai simplu?

plimbare stil dappertsu 28

După cum ai văzut şi tu, a fost o plimbare productivă, deşi poate unii ar considera că la acea oră de abia se pot trezi din ebrietate. Însă, atât timp cât fiecare a rămas cu ceva nou, ce se poate traduce ca un avantaj în următoarele experienţe personale din viitor, timpul nu poate fi considerat altfel decât câştigat.

Tudor, îţi mulţumesc pentru plimbare, iar pentru tine, cititorule, sunt sigur că un sâmbure de inspiraţie pentru imaginea şi stilul personal tot s-a format.

plimbare stil dappertsu 24

Pe Tudor îl găseşti sub a.k.a.-ul său, pe a sa platformă pe care o găseşti aici.

plimbare stil dappertsu 22

A început să umble vorba în târg că de ceva vreme se caută bărbaţi, nu băieţi, care să aibă grijă şi de imaginea lor, nu doar să aibă ceva în cap sau invers. Tu te consideri pregătit pentru lupta de mâine? Dar pentru războiul de peste ani? Şi aici nu mă refer că a început Koreea să arunce cu bombe nucleare. Mă refer la tine şi la războiul tău interior, căci poate ai intrat într-o rutină şi nu ştii încotro să te îndrepţi. Începe cu tine şi începe acum! Crede-mă, nu-ţi garantează nimeni o a doua şansă în altă viaţă. Important este să fii pregătit.

Eu sunt aici şi mă găseşti pentru orice şi oricând ai nevoie.

Apreciază şi distribuie, iar noi vom fi aici pentru următoarele experienţe. Poţi folosi şi butoanele de mai jos. Scrie-ne şi noi vom scrie despre ce vrei să punctăm. Caută-ne şi ne vei găsi pe Facebook, Instagram sau Pinterest.

Bine ai venit în lumea nouă!

Adrian Bejan

plimbare stil dappertsu final

Notă: Fotografiile reprezintă un pictorial realizat exclusiv pentru Bester. Toate drepturile sunt rezervate.

You May Also Like


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *