Numele meu este Adrian Bejan, sunt om, colecţionar de momente, îmi place să observ lumea în diferite circumstanţe şi am pasiuni.

 Îmi place să cunosc noul în orice activitate, orice loc, orice împrejurare, ştiind că odată cu acestea îmi iau ce este al meu, ce sunt eu.

 Hrănesc această poveste a vieţii mele cu cele mai atipice clipe, deşi într-o societate ideală ar fi ceva tipic. Nu obişnuiesc să-mi petrec veacul prin mall-uri şi nu îmi place să par ce nu sunt.

 Astfel sunt eu, exact cum mă citeşti printre aceste rânduri.

Ca orice bărbat ce nu se plictiseşte, am pasiuni. Prima a fost legată de maşini sau, în termenii în care m-au obligat să o pronunţ, autovehicule rutiere. Acele table pe 4 roţi ce pot creea senzaţii de libertate, adrenalină şi pentru cei neiniţiaţi, frică. Pasiunea de automotive, indusă de mic de către tatăl meu, m-a adus la stadiul în care tot ce trebuia să ştiu a devenit saturat. Încă mai întorc ochii când aud un V8 urlând sub capota unei sportive.

Următoarea pasiune este legată de imaginea bărbatului autentic şi despre cum este necesar să fie, a cărui rezultat reprezintă ceea ce scriu acum şi ceea ce tu citeşti. Da, vreau să fac bărbaţii din România să arate bine, iar ei la rândul lor să facă oamenii din jur să zâmbească, măcar prin simpla lor prezenţă.

Cea din urmă pasiune este legată de sunete ce îţi dau stări de extaz când eşti în preajma lor. Mai mult sau mai puţinul techno, ce creează alături de influenţe deep sau house momente unice, în locuri unice, când îl asculţi. Deocamdată rămân la nivel amator, până când chemarea va deveni mai puternică şi voi simţi nevoia să o dezvolt. Stai liniştit, am cultură muzicală şi nu sunt persoana care să nu cunoască altceva peste ceea ce îmi place, iar aici nu mă refer la muzică comercială.

 Revenind la ale noastre, de ceva timp, asta însemnând de vreo 7 ani încoace, am dezvoltat o conştientizare la nivel personal despre cine sunt şi cum sunt observat. Aceeaşi conştientizare ce m-a făcut să-mi dau seama că nimic nu este la voia întâmplării, iar succesul sau cum îl numesc ei, norocul, este de partea celor pregătiţi.

Din acel moment, orice decizie a trecut printr-un filtru propriu foarte riguros şi uşor, uşor nemaicumpărând, să zicem, haine la întâmplare, m-a ajutat să mă dezvolt atât pe parte de mind set cât şi pe parte de imagine. O inteligenţă ce ţine de emoţii şi social, acel capitol cu IQ despre care se laudă toţi deştepţii, fiind depăşit demult. Degeaba eşti deştept. Se ajunge des la întrebarea: De ce sunt deştept, dar nu am bani şi sunt nefericit, când cel fără 8 clase are tot ce îşi doreşte? Da, adevărul este undeva la mijloc şi nu ţine doar de câţi neuroni ai în cap.

Trecând aceşti 7 ani, ajungeau la urechile mele tot felul de remarci pozitive despre imaginea mea. Deşi poate nu sună plăcut, dar precum Arghezi spunea: „Din bube, mucegaiuri şi noroi/ Iscat-am frumuseţi şi preţuri noi”, această bubă s-a spart odată cu începerea lui 2016 şi nu am mai putut sta o clipă gândindu-mă că am nişte informaţii pe care trebuie să le dau mai departe, ajutând bărbaţii din jur şi creând o lume mai bună.

Din acel moment, problema a fost pusă mult mai serios, iar gradul de pregătire în domeniu a crescut exponenţial. Uneori rămân surprins când mă gândesc la ce ştiam înainte şi ce cunosc acum. Cu toată concetrarea pe această direcţie, am ajuns acum aici, să creez următoarele servicii, care cu siguranţă, în funcţie de direcţie şi necesitate, te vor ajuta, mularea pe speţă nefiind o problemă. Prin urmare, am creat generic 5 servicii ce îţi vor umple nevoile la apel.

 

SERVICII

 

1. Constatarea imaginii personale

servicii 1

În această etapă discutăm despre nivelul de pregătire a imaginii personale pe care o ai şi, în urma întrebărilor potrivite, îmi vei răspunde în ce direcţie doreşti să mergi mai exact. Practic, ne vom mula pe nevoile tale, tiparul tău antropometric, stilul tău de viaţă şi alţi factori ce îţi influenţează imaginea personală.

Timpul necesar este între o oră şi 2 ore, iar preţul se află în funcţie de pachetul ales.

 

2. Analiza şi corectarea garderobei personale

servicii 2

În urma discuţiei de dinainte, se trece la evaluarea garderobei în locaţia în care se află, după care, în funcţie de avatarul făcut mai devreme, dar şi a corectitudinii, se renunţă la elementele ce se află pe lângă subiect, iar ce rămâne este mandatoriu să continuie într-o armonie cu elementele lipsă ce vor urma a fi achiziţionate, dar şi înlocuirea elementelor vestimentare greşite cu altele corecte. Hainele la care se renunţă nu vor fi aruncate, ci vor fi dăruite, în acord cu tine, în scopuri caritabile.

Timpul necesar este între 3 şi 7 ore. Preţul poate oscila în funcţie de locaţie.

servicii 2.2

 

3. Asistenţa în achiziţiile vestimentare (Personal shopping)

Servicii 32

În funcţie de etapele precedente, se continuă cu aceasta, ce va completa golurile create anterior sau se vor face achiziţii în funcţie de avatarul creat, din locaţii special selectate, cu produse de calitate, la un preţ corect. În acelaşi timp, te învăţ cum să nu mai arunci banii pe produse de calitate îndoielnică sau pe produse de care nu ai cu adevărat nevoie. În cazuri speciale, se pot face adaptări după buget sau pe timp.

Timpul general este între 5 şi 8 ore. Preţul poate suferi modificări în funcţie de volumul de achiziţii.

 

4. Sesiunea de fotografii

serviicii 4

Se întocmeşte, în urma constatării dorinţelor şi nevoilor, o şedinţă foto în care se pune accentul pe calităţile vizuale, dar şi formarea unei ţinute special alese pentru a crea imaginea personală dorită. Ţinuta poate fi formată din elemente actuale sau noi din garderobă. Această şedinţă poate lua direcţia unui caracter mai formal sau lejer. În aceeaşi măsură, o sesiune poate consta în fotografii de portret pentru situaţii profesionale sau într-o manieră mai degajată, în care se pune în valoare personalitatea subiectului, specifice cadrului ales.

Timpul estimat este între 3 şi 4 ore, iar preţul poate oscila în funcţie de cerinţe.

 

5. Coordonarea în Social media

servicii 5

Se creează un îndrumător personalizat, în funcţie de domeniul de activitate al clientului, iar profilurile sociale se adaptează pe măsură. (Facebook, LinkedIn, etc.). Se doreşte schimbarea percepţiei sau îmbunătăţirea acesteia într-o notă pozitivă.

Timpul aproximat este între 2 şi 3 ore. Preţul poate fi influenţat de nivelul de îmbunătăţire.

 

De asemenea, dorinţa de a crea proiecte în jurul subiectului nu ar fi o problemă şi se pot dezvolta servicii speciale la cerere. Se pot crea cursuri sau workshop-uri pentru corporaţii sau grupuri, dar şi conferinţe sau şedinţe de consultanţă vestimentară campaniilor de imagine masculină în diferite arii de acoperire, cu pliere pe cerinţele clientului ce oferă servicii de publicitate, vânzare şi nu numai. Se pot concepe ţinute pentru campanii electorale, negocieri sau firme ce au activitate în producerea elementenlor vestimentare. La cerere, se pot oferi şi servicii, în funcţie de nevoie, pe diferite planuri (oră, serviciu, pachet).

Pentru că zvonurile circulă repede şi, chiar dacă serviciile nu au fost lansate, am colaborat deja cu domni decişi să facă o schimbare în bine în viaţa lor şi care, la un simplu feedback, au declarat următoarele:

 

TESTIMONIALE

 

marius alexandru

Întodeauna mi-a plăcut la Adrian cum se îmbracă şi mă bucur că în sfârşit s-a hotărât să dea mai departe din cunoştinţele lui. Nu ştiu dacă ar trebui să spun asta, dar am împrumutat haine de la el. Este printre puţinele persoane care pot influenţa cu stil garderoba oricui. Îl recomand 100%.

Marius Alexandru – Vlogger la Marius Aici

 

ionut frunza

Articolele de pe site m-au făcut să înţeleg legătura dintre personalitatea mea şi vestimentaţie. Vestimentaţia mi-a accentuat personalitatea. 

      Din sesiunea foto am învăţat cum pot ieşi în evidenţă cel mai bine, din diferite perspective. Nu toate pozele mă avantajau, însă cu puţină îndrumare pe parte vestimentară, am văzut că totul poate fi îmbunătăţit. Câteodată este bine să primeşti sfaturi văzute din exterior, de un ochi priceput.

Îndrumarea în ceea ce priveşte achiziţia hainelor poate fi eficientă dacă ai pe cineva care să te sfătuiască, cu un ochi atent precum e Adrian. Nu mi-am mai pus întrebări cum făceam de obicei, precum, „Am făcut oare o alegere bună preţ/utilitate?”

Dacă mai există haine pe care poţi să le pastrezi din garderobă, Adrian te va ajuta. Nu numai că am păstrat o parte din haine şi accesorii din garderoba veche, dar acum am reuşit să le şi asortez cu hainele noi pe care le-am achiziţionat.

Ionuţ Frunză – Manager de proiect la Renault

 

andrei gherdaff

Pasiunea şi vechimea într-o preocupare dezvoltă standarde înalte, claritate şi abilitatea de a-i învăţa şi pe alţii. Cam asta ar fi descrierea pentru Adrian, având în vedere întreg modul în care arată şi se prezintă un om, mai concret, un gentleman. La fiecare întâlnire pe care am avut-o cu Adrian, el a apărut îmbrăcat corect, afişând un puternic simţ al esteticului. Asta combinat cu fotografia dă naştere unei imagini personale demnă de respect, pe care mulţi o vor, dar puţini o pot atinge chiar şi în mediul virtual.

Andrei Gherdaff – Avocat și Antreprenor

 

george popa

Până să-l cunosc pe Adrian, credeam că-mi aleg ţinuta vestimentară destul de bine, însă am fost surprins să observ că mai aveam multe de îmbunătăţit.

Adrian m-a ajutat să-mi dau seama ce articole vestimentare mi se potrivesc mai mult, combinaţii între ele, combinaţii de culori şi texturi. Adrian m-a ajutat să economisesc timp în căutarea garderobei, el ştiind exact unde găsesc ce am nevoie, fix după gustul meu, el analizând în prealabil garderoba mea existentă.

Colaborarea noastră va continua pe viitor cu o sesiune de fotografii pentru viitorul site de prezentare al unui client.

George Popa – Front End Developer la Screennative

 

florin rusen

Adrian e tipul la care apelez pentru sfaturi de combinaţii vestimentare atunci când sunt în impas. N-a existat situaţie la care să nu aibă un răspuns. De asemenea, în şedinţele de shopping, el este tipul atent nu doar la cum arată produsul, ci şi din ce este făcut. Abia când îl vezi că verifică etichetele îţi aduci aminte că materialul e cel mai important.

Florin Rusen – Consultant financiar și Antreprenor

 

daniel sindrilaru

Adrian s-a dovedit a fi un profesionist pe întreaga colaborare. M-a ajutat să-mi îmbunătăţesc atât deciziile din punct de vedere vestimentar, cât şi imaginea prin intermediul şedinţei foto. Răbdarea, entuziasmul şi modalitatea prin care mi-a oferit soluţii, în funcţie de nevoile mele, sunt punctele lui forte şi mă determină să-l menţin ca prima opţiune şi pe viitor. Îl recomand cu multă căldură.

Daniel Şindrilaru – Psiholog și Antreprenor

 

bogdan voicu

Mi-a plăcut să lucrez cu Adrian pentru că este o persoană sociabilă şi mi-a fost foarte uşor să vorbesc cu el, asta ma ajutat să pot transmite emoţiile mai uşor prin intermediul fotografiilor făcute de el. M-a surprins plăcut feedback-ul oferit privind vestimentaţia şi selecţia de garderobă potrivită pentru şedinţa de fotografie. Pozele mi-au plăcut foarte mult şi asta se datorează lui Adrian pentru că este o persoană foarte flexibilă şi atentă la detalii. Mulţumesc!

Bogdan Voicu – Coach la Întrebări Potrivite

 

Este foarte important să nu mai laşi viaţa să treacă pe langă tine şi să conştientizezi cine eşti cu adevărat, să realizezi ce este de făcut. Nu e uşor la început, desigur cel mai des apare orgoliul ce blochează căile de gândire. Da, sunt lucruri pe care nu ţi le va spune nimeni în faţă, ci doar pe la spate şi în acelaşi timp, celor mai mulţi nu le pasă cu adevărat. Depinde doar de tine ce vrei, ce alegi, eşti responsabil de ceea ce faci şi acest lucru se va vedea prin răspunsurile primite.

Totodată, avem de-a face şi cu acest sindrom românesc, în care ne place să părem, nu să fim, pentru că nu vrem ca „vecinul” să ne vadă mai prejos decât el. Deşi nu stăpânim un domeniu, ne place să arătăm că-l cunoaştem, iar când vine momentul adevărului, eşecul este lamentabil. Odată trecut de această etapă, totul devine simplu. Apelează la cei care cunosc subiectul şi te pot învăţa despre ce ai nevoie. Cât despre noi, vino în această comunitate în care adevărul, corectitudinea şi eficienţa primează. Fii un Bester!

Dacă te-ai hotărât să mergi mai departe, te invit să mă contactezi pe adrian@bester.ro sau la 0734 818 228 pentru a începe demersurile şi a stabili etapele următoare.

Bun venit în lumea noastră! Ne bucurăm că ai înţeles ideea şi-ţi dorim să continui, să te dezvolţi.

Notă: Nu deţin niciun contract cu vreo firmă din domeniu, prin urmare nu prestez servicii pentru niciun brand sau persoană de pe piaţă, nu mă leagă nimic de nimeni. Sunt aici exclusiv pentru client. Nu colaborez cu producători sau distribuitori ce folosesc materie primă îndoielnică sau al căror produse rezultate nu respectă normele principale ale imaginii şi stilului vestimentar masculin.