Florence city landscape locatii

Tu ce locaţii mai cunoşti în oraşul tău exceptând mall-urile? Spune-mi, te rog, că măcar parcul. Mă va bucura dacă lista continuă. Se pare că băieţii deştepţi au creat în ziua de astăzi un habitat excelent pentru a-ţi petrece timpul liber. Avantajul este că le ai pe toate acolo. De ce să te mai oboseşti, când poţi să te plimbi, mănânci, îmbraci într-un mall? Deschide ochii şi ieşi din turmă.

De ce să faci asta? Să vedem. Nu mi-a luat mult să-mi treacă suficiente idei prin minte. Mall-urile reprezintă una dintre cele mai profitabile afaceri pentru băieţii deştepţi, fiindcă oaia consumă. Acest fals consumerism, de o calitate scăzută, oferă avantajul comodităţii. Lanţurile de restaurante din astfel de locaţii sunt pe tiparul fast-food-urilor, rareori există excepţii. Au ajuns să amenajeze mall-urile astfel încât îţi creează iluzia unui mini-orăşel cu străzi (i.e. Afi Palace Cotroceni), în care te poţi plimba creând o experienţă similară. Produsele de îmbrăcăminte şi încălţăminte sunt de o calitate foarte scăzută, de plastic, cu mici excepţii, acolo unde preţurile sunt cu mult exagerate. Cred că ai prins ideea.

Soluţia? Descoperă locuri noi! Hai să facem o înţelegere. Tu îmi spui ce locuri faine ai descoperit la tine în oraş, iar eu voi merge cu povestea imaginii masculine mai departe. Chiar te rog să ne scrii într-un comentariu, mai jos, detalii despre locaţie.

Timpul este scurt şi ar trebui trăit din plin. De ce să intri în monotonia de weekend şi să mergi în obişnuita mâncătoare de bani, când ai atâtea oferte de studiat? Orice descoperire reprezintă o experienţă. Orice experienţă reprezintă un plus al personalităţii tale. Dacă nu ţi-ai dat seama până acum, cadrul în care te desfăşori, atât singur, cât și însoțit, face parte din imaginea ta. Vei fi ţinut minte, atât pentru cine eşti, cât şi pentru locurile pe care le frecventezi. Dacă este în sens pozitiv sau negativ rămâne la latitudinea ta. Aşa că produ o schimbare pentru data viitoare când iţi dai întâlnire cu prima persoană în oraş.

Adrian Bejan

Florence city r

You May Also Like


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *