simti

În primul rând, în hainele tale, cum te simți? Îmbrăcămintea ce te înconjoară în majoritatea timpului când nu ești acasă. Îți este comodă, te strânge, îți oferă încredere? Sau abia aștepți să o dai jos și să iei pe tine shortul cu care obișnuiești să stai prin casă?

Dacă vreunul din răspunsurile la aceste întrebări înclină spre repulsie, înseamnă că există o problemă. O problemă ce persistă de ceva vreme. Cert este că nu te mai lasă să zâmbești. Ba mai mult, se vede acest disconfort pe fața ta, aspect ce îți dăunează ție cât și celor din jur.

Imediat îmi trec prin minte 3 factori esențiali ce au un rol important în schimbarea statutului tău: Calitate, Mărime și Culoare. Per ansamblu, astăzi nu intrăm în detalii, dar îți dau câteva indicii.

Dacă vorbim despre Calitate, în primul rând vorbim despre fibre naturale. Fibre ce-ți lasă pielea să respire și-ți menține temperatura corpului constantă.

Dacă vorbim despre Mărime, vorbim despre măsuri antropometrice, măsuri de care nu multă lume este în cunoștință de cauză. Aceste mărimi îți oferă informațiile necesare să îți procuri hainele cu dimensiuni ideale, nici mai mici, nici mai mari. Despre mărimile din producțiile destinate consumerismului nu vreau să comentez. Hainele făcute la comandă necesită o notă mai riguroasă, ce va fi abordată într-un alt articol.

Dacă vorbim despre Culoare, vorbim despre culoarea tenului, culoarea părului, poate culoarea bărbii, care de multe ori s-a adeverit a nu respecta culoarea podoabei capilare. Aceste înzestrări de la natură nu au decât să fie în armonie cu nuanțele hainelor pe care le porți. Pentru că aceste elemente de stil trebuie sa te pună în valoare, nu să te descalifice.

Este foarte probabil ca unul din incovenientele pe care le ai să se găsească în această listă. Dacă într-adevăr există, vom veni cu răspunsuri în articole ulterioare, dacă nu, nu ezita a ne căuta la 0734 818 228 sau la adrian@bester.ro.

Hainele îți oferă confort fizic și vizual. Odată ce te afli pe aceeași frecvență cu acestea, cuvintele sunt de prisos. Se va vedea involuntar schimbarea emoțiilor tale in bine. Poate vei începe să râzi prostește. Nu te speria, e de bine.

Ajută-ne să ducem aceste gânduri mai departe cu o apreciere, comentariu sau distribuire. Noi facem tot posibilul să împărtășim pe Facebook, Instagram și celelalte rețele sociale pe care le găsești pe site.

Îmbracă-te simțindu-te bine!

Adrian Bejan

simti 2

You May Also Like


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *