New Balance 574 sneakers

De ceva vreme ajung şi pe la noi, românii, trendurile americane, cu întârziere, desigur. În primul rând, nu vreau să deschid subiectul modei, să vorbesc despre folosirea unor produse demodate, deja este prea mult.

Revenind la ale noastre, ţin cu tărie să citeşti cu atenţie rândurile următoare. Vorbim despre acele populare Air Max-uri, mai exact Nike Air Max One, respectiv New Balance-uri, mai exact New Balance 574 Classic. Modelele au aparut în 1987, respectiv 1988, ani care, pentru folosul comodităţii, i-au scos pe americani din pantofi, la propriu. Pentru diverse activităţi practice, se favoriza utilizarea lor, ba mai mult, veneau şi cu un design inovator, nemaiîntâlnit la vremea aceea. Şi aşa s-a format trendul. Revenind la noi, în 2016, vezi zilnic purtători  de astfel de încălţăminte. Nu e nimic urât în asta, atât timp cât comunică rezonabil cu o ţinută casual şi nu în ultimul rând, atât timp cât nu sunt replici, de orice fel.

Ce trebuie evitat cu desăvârşire, este folosirea acestor tipuri de încălţăminte în activităţile sportive, MAI ALES la alergat, în orice mod sau condiţii ar fi acestea. Oameni buni, vă distrug, de la ligamente, până la deformarea picioarelor. Aceste tipuri de încălţăminte nu sunt echipate adecvat pentru a suporta şocurile dintre picior şi sol. Oferă doar un mers lejer, într-o activitate lejeră sau în timpul liber. De curând, în urma unor investigaţii medicale, am fost diagnosticat cu fragmentare de menisc de gradul 2, în condiţiile în care folosesc încălţăminte destinată alergatului. Deci, nu este de joacă.

Dacă nu mă crezi pe cuvânt, fă o căutare pe Google cu modelele aferente. În niciunul din cazuri, nu vei găsi imagini cu purtători ce aleargă în astfel de modele.

Înainte să iniţiezi o activitate sportivă, gândeşte-te de două ori cu ce te încalţi, este posibil ca în viitor să aduci un omagiu sau să blestemi acest articol pentru că l-ai băgat sau nu în seamă.

Ai grijă de tine, este cel mai important lucru.

Adrian Bejan

cum-sa-ti-distrugi-picioarele-2

You May Also Like


2 comments

Reply

Bun articol! Incep sa cred ca, cel putin, incaltamintea New Balance e supraapreciata.Dupa efectul turmei, mi-am luat si eu New Balance 530 si, pe cat de greu mi-a fost sa-mi conving portofelul ca se merita, pe atat de usor ma gandesc sa-i vand. Motive? Nu mi se par cei mai confortabili, piciorul se incalzeste si indiferent de sosetele purtate prind un miros neplacut. Nu am dat pe o pereche de pantofi cat am dat pe ei…nu stiu ce a fost in capul meu!!!

Reply

Nu am cu ce să te contrazic. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *