21k

Salutare și bine ai revenit!

Poate te întrebi ce înseamnă valorile din titlu, ai puțină răbdare și vei afla imediat. În seara aceasta voi fi scurt și la obiect, nu vreau să îmbrobodesc mai mult decât e nevoie mesajul.

Duminică a avut loc mega popularul Bucharest Half Marathon, puntea de legătură dintre amatori și profesioniști. Sau o poți numi și duminica în care bucureștenii blocați în trafic îi înjură pe cei care aleargă. 🙂

Sunt amator la acest sport și probabil nu-mi doresc să ajung să trec la nivelul următor, tot ce vreau este să-mi mențin un stil de viață sănătos prin astfel de activități.

Cu toate acestea, având în vedere că nu sunt în măsură să dau sfaturi din acest domeniu, îți împărtășesc 2 gânduri, pe cât de importate, pe atât de valoroase. Aceste principii nu au de a face neapărat cu alergatul sau cu sportul și sunt de aplicat și în restul ariilor vieții tale dacă vrei să fii performer:

#1. Atât timp cât ai un scop bine definit, nu ai cum să nu ajungi acolo.

#2. Fii constant în tot ceea ce faci și vei ajunge acolo.

Ei bine, de la ultimul semimaraton (adică 21 km) alergat pe 17 aprilie, mai exact în 21 de zile, am reușit să-mi îmbunătățesc timpul de alergare cu 3 minute și 4 secunde.

Poate e puțin, poate e mult, pentru mine a fost a lecție importantă pe care doream neapărat s-o împărtășesc cu tine.

Disciplinează-te, fii propriul tău stăpân și vei ajunge cu siguranță acolo unde îți dorești.

Sportul te ajută să-ți eliberezi mintea de multe gânduri nocive, nu spun acum să te apuci de alergat ca mine. Alege un sport care îți place și care te face să simți că depui efort fizic.

Transformă asta într-o rutină și vei simți schimbarea.

Cu puțin off topic ce nu merită neglijat, ne auzim data viitoare pe subiectele noastre.

Adrian Bejan

21k 2

You May Also Like


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *