atitudine

A venit momentul să abordez o latură a imaginii ceva mai abstractă sau mai „soft”, dar pe cât se poate de importantă.

Vom vorbi despre un aspect ce nu se vede, dar se simte și nu mă refer la parfumuri. 🙂

Înainte să te îmbraci corect, trebuie să fii conștient că ești împăcat cu lumea ta interioară. Dacă nu ești în tratative bune cu acel loc, te va sabota până când nicio haină n-o să te mai poată salva.

Așa cum zic cei de la MARTINI, „Norocul este o atitudine.” Nimic mai adevărat! Atâta timp cât norocul nu există, ține doar de tine și de atitudinea ta cum să-ți joci rolul pentru a fi cel „norocos”.

Astăzi am plăcerea să stau de vorbă cu Taher. Prin munca sa, acest om a revoluționat tot ce înseamnă interacțiunile cu femeile.

Prin proiectul și „copilul” său, Arta Seducției, a dus mentalitatea bărbatului la un alt nivel. Nu vorbim aici de manipulare sau alte trucuri prin care păcălești, dar hai să-l lăsăm chiar pe el să ne explice care e treaba:

B : Cine ne încântă astăzi?

TS : Salut, mă numesc Taher Sonu, sunt psiholog, autor și de peste 10 ani ajut bărbații să cunoască, să atragă și să păstreze iubita la care visează.

Poți să-i spui seducție, poți să-i spui pre-relaționare sau dating.

Fundamental, este educația despre femei pe care noi, bărbații, ar fi trebuit s-o primim, dar aproape niciodată nu se vorbește despre asta deschis, nici în familie, nici la școală, nici în cercurile de prieteni.

atitudine 2

B : Cum a început toată povestea cu Arta Seducției?

TS : A început cu mine și nevoile mele ca bărbat. Îmi doream să cunosc pe cineva, să-mi fac și eu o iubită, dar nimeni nu îmi explica cum.

Toată lumea îmi spunea să „fiu eu”, că totul va fi bine, dar eu eram foarte anxios și nu știam cum să mă comport atunci când îmi plăcea de cineva.

Nu exista cineva care să mă învețe, așa că a trebuit s-o fac eu. Ori învățam asta, ori eram condamnat să fiu singur.

atitudine 3

B : Ce te-a făcut să conștientizezi importanța aspectelor pe care le practici?

TS : Adevărul e că mă săturasem să privesc la alții cum sunt fericiți lângă fetele pe care eu le plăceam.

Așa că am început să studiez comportamentul celor care aveau succes.

În primă fază m-am axat pe ce se vede, comportamentul exterior, ce fac, cum vorbesc, cum se mișcă și am început să aplic și eu.

Chiar dacă „funcționa” și fetele începeau să-mi răspundă altfel, tot nu mă simțeam eu. Nu eram în largul meu.

Așa mi-am dat seama că atitudinea și mindset-ul sunt totul.

atitudine 4

B : Cât de importantă este atitudinea și mindset-ul în interacțiunea cu oamenii?

TS : Precum spuneam în răspunsul anterior, NU era suficient să mă comport ca și cum aveam încredere în mine. Aveam nevoie chiar să schimb felul în care mă simt în pielea mea.

Așa am ajuns să studiez psihologia, să îmbin ce se vede cu ce este în interior. Cum te simți lângă o femeie și ce-i transmiți prin comportamentul tău.

atitudine 5

B : Ce părere ai despre imaginea și stilul vestimentar?

TS : Mi se pare super important ce faci tu, Adi pentru bărbați. Primul contact pe care îl are o femeie cu tine în 99% dintre cazuri este vizual.

Așa că felul în care te îmbraci este practic cartea ta de vizită, iar prima părere persistă.

Extrem de mulți tipi mișto NU se ridică la potențialul pe care l-ar putea avea în ceea ce privește partenerele, tocmai pentru că ignoră aspectul IMAGINE.

atitudine 6

B : Ce consideri despre mindset-ul bărbaților din România și care ar fi primul pas de făcut înainte?

TS : Bărbații ar trebui să se simtă în primul rând bărbați. Din păcate foarte mulți se simt mici, slabi și predomină sentimentul că nu sunt destul de buni.

Eu am o vorbă: „Arăt bine, mă simt bine, transmit asta.” – e ceva cu care ar trebui să rămână majoritatea.

atitudine 7

B : Ce planuri ai pe viitor și ce proiecte urmează pentru Arta Seducției?

TS : Suntem cea mai mare comunitate de dezvoltare personală pentru bărbați din România și continuăm să facem asta… Creștem și ajutăm bărbații să devină o versiune mai bună a lor.

Momentan începem să ne axăm din ce în ce mai mult pe strategii de comunicare online, texting și abilitatea de a transmite o stare prin mesaje scrise.

Cred cu convingere că acesta este viitorul nostru în ceea ce privește dinamica socializării inițiale dintre bărbați și femei.

Din ce în ce mai multe femei spun azi că preferă să iasă la prima întâlnire cu un tip pe care îl cunosc online. În felul ăsta află mai multe despre el înainte.

Concluzia e simplă: ajutăm exact acolo unde este nevoie acum. Totul pentru a oferi clienților noștrii rezultate maxime!

atitudine 8

Mersi, Taher pentru timpul acordat și cu siguranță lucrurile se vor întâmpla în continuare spre folosul bărbaților!

Noi la Bester avem o vorbă: Cine va schimba mințile bărbaților și inimile femeilor va fi nemuritor istoriei, așa și tu, Taher, îți urăm succes în continuare spre atingerea acestui prag.

Dacă încă nu ai cochetat cu această comunitate și ești curios, intră aici pentru mai multe informații.

Tu ce părere ai despre atitudine și ce rol are aceasta în viața ta? Ce e drept, hainele te ajută, dar nu vor face diferența când vei deschide gura sau vei face prima mișcare. 🙂

Vino cu un răspuns printr-un comentariu mai jos, iar dacă ești mai activ pe rețelele sociale, ne poți scrie 2 vorbe pe Facebook sau Instagram.

Pentru susținerea acestor proiecte ce vor să ajute bărbații ca tine sau de lângă tine, o apreciere sau distribuire va fi întotdeauna binevenită.

Până la urmă, acțiunea este primul pas în procesul atitudinii. 😉

Adrian Bejan

atitudine footer

Notă: Fotografiile reprezintă un pictorial realizat exclusiv pentru Bester. Toate drepturile sunt rezervate.

You May Also Like


One comment

Reply

Blană 🙂
Atitudinea chiar face o diferență… Poate cea mai mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *