autentic

Inevitabil a venit rândul părții secundare a subiectului. În aceste rânduri mă voi concentra pe partea interioară, cea umană.

Evoluția pleacă dintr-o frustrare sau neglijență în cazul bun. Începi să-ți pui întrebări. Ai trăit primul moment de introspecție. Te regăsești, nu?

Și de aici începe totul.

Observi în comportamentul celorlalți lucruri care îți plac și începi să le asimilezi. Citești comportamente pe internet. Par foarte faine în teorie, dacă stau să mă gândesc mai bine, sunt și în practică, dar ratezi DE CE-ul.

De aici, vor porni două tipuri de acțiuni: ori vei începe să fii mecanic prin lucrurile pe care le asimilezi, ori nici atât. Nu le folosești din cauza lipsei de obișnuință sau a fricii.

Există o vorbă în popor: Fake it till you make it, dar nu este de ajuns.

Ideea este că uiți să fii tu. Te interesează prea mult ce cred cei din jurul tău despre tine, când taman ar trebui ca lucrurile să stea pe dos.

Educă-te și fii tu. Urmărește ce este în jur, ia ce ți se potrivește și ignoră ce nu. Cui îi plac lucrurile forțate? Nimănui.

Bucură-te pe tine și vei bucura pe cei din jur. Până la urma urmei vorbim de imagine. Vrei să arăți bine. Poate haina face pe om, dar nu în toate contextele. Mai întâi, creează-ți o imagine gol, după care o modelăm și pe cea îmbrăcată.

Nu poți să te simți bine în haine, dacă nu te simți bine cu tine.

Crede-mă! Se vede. Ori de la un zâmbet pleacă toate lucrurile minunate în viața ta.

Nu îți spun să-ți neglijezi vestimentația, îți spun doar să începi cu tine.

Restul e poveste. Ba chiar una frumoasă, plină de nuanțe și energie bună.

Este alegerea ta dacă această poveste vrei s-o începi astăzi, mâine sau poimâine. Eu zic să nu te mai gândești prea mult și să faci primul pas.

 Supragândirea strică. 🙂

Și încă ceva: Gusturile nu se discută, dar se educă.

Ce este mai important pentru tine, cum te simți sau cum arăți? Răspunde cu un comentariu mai jos sau spune-ne părerea ta pe Facebook sau Instagram.

Să nu uiți că o apreciere sau distribuire mai pune o cărămidă în îmbunătățirea imaginii și stilului românesc.

Adrian Bejan

autentic 2

You May Also Like


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *