lifebox 01 n-ai timp

Până să mă gândesc ce titlu pun, au trecut 3 minute şi până voi termina articolul cu siguranţă va mai trece jumătate de oră. Mai iau o gură de cafea, încă 10 secunde, mă uit la ceas, a venit seara şi mai sunt multe de făcut.

De mâncat, nici măcar nu este pe listă. Poate activităţile sunt diferite, dar cu siguranţă te regăseşti în scenariul timpului ce se scurge prea repede, iar cu bombardamentul de informaţii din jurul tău, ferească sfântu’ să te prindă cum dai scroll pe telefon, că uite aşa 5 minute se transformă în 50.

Face slap! Şi totuşi mai sunt multe de făcut şi nu ai mâncat, fie la birou, pe drum sau ştiu eu pe unde te mai poate prinde. În graba activităţilor, te intersectezi cu o covrigărie ce are nume de sfânt (aşa se poartă) şi bagi ori cu mac, ori cu susan, după preferinţe, asta dacă nu ai trecut la etapa covridog-ului.

Rezultat? Proteine zero, producere de energie (a se înţelege a fi productiv) tot zero. Îţi faci treaba târâş şi simţi cum nu eşti tu, ci ai doar o stare pasivă.

Adevărul? Peste jumătatea populaţiei din câmpul muncii se regăseşte în acest scenariu.

Atunci cum procedez, Adrian? Ce să mănânc atunci?

Simplu! Mănânci Lifebox. Primeşti cutia de dimineaţă şi în funcţie de cum îţi gestionezi timpul, îţi programezi mesele şi gustările din pachet. Adunate sunt vreo 5. Aşa că alegi principiul sănătos: puţin şi des. Ce înseamnă? Nu pierzi mult timp când mănânci.

Ce mănânci? Produse nutritive special alese pentru tine, bogate în tot ce ai nevoie. Ba mai mult, îţi alegi şi valoarea calorică în funcţie de greutate şi dinamica stilului de viaţă.

Cum te simţi după? Nici vorbă de moleşeală. Organismul primeşte doza optimă de nutrienţi, iar tu vei avea un boom de energie pentru a da un randament foarte bun în activităţile pe care le întreprinzi.

Tu uită-te pe www.lifebox.ro, vezi ce-ţi place, iar noi venim în ajutor cu un cod promoţional ce îţi oferă un discount de 10% pentru a începe să te foloseşti de acest tip de alimente timp de două săptămâni. Foloseşte codul (bester10) înainte să faci comanda, prin intermediul link-ului următor:

Link: Lifebox

Tu ce părere ai?

Începe un stil de viaţă sănătos şi plin de productivitate. Dacă nu te-ai hotărât încă, dă mai departe unui prieten sau distribuie cu ajutorul butoanelor de mai jos. Îţi va fi recunoscător cu siguranţă.

Iar noi suntem pentru tine pe Facebook, Instagram, Pinterest şi aşa mai departe.

Ai grijă la ce te înconjoară, noi avem grijă de imaginea ta.

Adrian Bejan

lifebox 02

Notă: Bester nu întreprinde niciun câştig din evidenţierea acestor produse. Pur şi simplu se doreşte îmbunătăţirea stilului de viaţă al celor care fac parte din această comunitate.

You May Also Like


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *