lifebox

Este sezonul concediilor, oraşele rămân pustii, zonele de mare şi munte se aglomerează nejustificat, iar social media se umple de poze sau selfie-uri „Eu la…”.

Cu toate aceastea, ce mănânci odată ce ţi-ai făcut plinul la autovehicul şi ai tăiat-o spre destinaţie?

Chiar dacă pleci în afară, tot de aici porneşti, iar cel puţin o zi tot faci pe drum. Poate ai rămas cu nostalgia copilăriei şi prepari nişte sandwich-uri, cum ai fost obişnuit să le mănânci când erai mic, sau dai iama la supermarket şi cumperi după pofta inimii. Însă, de obicei acelea sunt bombe calorice care nu conţin proteine, poate bune la gust, dar rele pentru drumul tău lung.

Ce mănânci atunci?

Hai să-ţi spun cum procedezi. Vei câştiga şi timp.

Începi să-ţi faci bagajul şi, cum tot timpul apar gândurile să nu uiţi ceva, iei o pauză şi intri pe www.lifebox.ro. În funcţie de preferinţe şi de valoarea calorică, alegi un meniu. Nu uita care este ziua în care pleci, căci meniurile sunt diferite în fiecare dintre zilele săptămânii. Faci comanda şi alegi prima oră a dimineţii pentru livrare.

În ziua cu plecarea, când tu încarci maşina cu bagaje, aşteaptă-te să-ţi sune telefonul. Nu e de la birou, stai liniştit. E curierul cu Lifebox-ul tău de călătorie. Ai rezolvat şi cu asta. Acum poţi pleca liniştit. Pardon, poţi lua micul dejun înainte de plecare.

În funcţie de câţi sunteţi, anunţă-i şi pe ceilalţi din timp, căci altfel se va lăsa cu frustrări.

De ce Lifebox? Pentru că mănânci ceva sănătos, care te menţine activ, fără să te moleşească. Iar fiind vorba de un drum lung, parcurs eficient, nu cred că vrei surprize neplăcute, în care nu reuşesti nici la prima benzinărie să ajungi.

Vacanţă plăcută şi ai grijă la trafic!

Adrian Bejan

lifebox 2

Notă: Bester nu întreprinde niciun câştig din evidenţierea acestor produse. Pur şi simplu se doreşte îmbunătăţirea stilului de viaţă al celor care fac parte din această comunitate.

You May Also Like


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *