fara pauzaDa! Ai auzit bine. Fără pauză! Pauzele sunt pentru cei leneși, paraziți care trăiesc de azi pe mâine. Cei obosiți cu mintea îmbibată de spusele din jur, care „știu mai bine cum merg lucrurile”.

Ignoră-i și muncește. Nu pentru altcineva. Muncește pentru visurile tale, pasiunile tale. Tot am auzit în ultima vreme acest proverb al lui Confucius: „Dacă-ți place ceea ce faci, nu vei munci nicio singură zi din viața ta.” Pentru că îți place. Simți cum îți umple sufletul de entuziasm sau ți se face pielea de găină numai cât te gândești la acel lucru. Scopul tău, la care ai visat să lucrezi dintotdeauna. Acea „nebuloasă” ce te face să zâmbești instant.

Da, va fi greu la început. Pentru că trebuie să te descotorosești de toate acele vicii și obișnuințe rele. Nu uita că ce te-a ajutat să devii cine ești astăzi, te va încurca să devii cine vrei să fii mâine. Vorbesc de acele obiceiuri negative de astăzi, dacă ele sunt înlocuite cu cele pozitive de mâine, îți vor spori productivitatea. Vei mușca din pumni. Este mai greu să te schimbi din rău în bine decât să înveți lucrurile de la început corect. Dar important este că ai conștientizat.

Nu mă înțelege greșit. Asta nu înseamnă că îți recomand o viață haotică în care să-ți bați joc de un somn sănătos. Însă trebuie să fii conștient de acest aspect. Ca să muncești pentru visul tău poate însemna mai mult decât consideri tu că ar trebui să muncești. Poate însemna și nopți nedormite.

Și totuși, analizând ceva mai mult această paradigmă de „fără pauză”. „Da, Adrian, muncesc pentru visurile mele până ajung acolo.” Nu e vorba doar despre asta. Poate ești genul care intră pe pilot automat și nici nu-și dă seama când au trecut anii. Sau poate ești genul care procrastinează, cade pe gânduri și pleacă departe TARE de PREZENT.

Tot la asta mă refer, ca ești pe pilot automat sau overthink-uiești prea mult, înseamnă că ești în pauză. Acea bulă care te prinde ca într-o capcană.

fara pauza 21Fără pauză înseamnă ca ești AICI și ACUM, PREZENT citind aceste rânduri. Fără alte tab-uri pe care le urmărești în paralel , fără alte mesaje la care răspunzi sau alte apeluri în care ești pasiv. Ia-le pe rând și fii prezent crescând calitatea atenției și conștientizării tale. Vei observa cum trece timpul în favoarea ta de data asta.

Învață cum merg lucrurile corect, apoi personalizează-le pentru tine. Și nu te opri. Niciodată. Este timpul tău și profită de el. Nu mai pune pauză, deoarece este vorba despre TINE. Mai întâi TU, după care restul. Pentru că întodeauna vei știi ce e mai bine pentru tine decât ceilalți.

Vei observa că lucrurile vor deveni din ce în ce mai ușoare cu timpul. Însă pentru început este mai greu să te întorci din drumul greșit. Niciodată nu e prea târziu. Apoi ajungi la răscruce de drumuri cu cel corect. De aici începe joaca. Aflând acel CUM, ușor, ușor vei jongla cu răspunsurile corecte și le vei folosi în funcție de trăsături, preferințe și gusturi.

Gata pauza. Viața ta începe acum!

Care a fost ultimul moment de conștientizare pentru tine? Când ți-ai dat seama că de fapt viața nu e la voia întâmplării?

Lasă-ne experiența ta în cateva rânduri aici, în comentarii, pe Facebook sau Instagram.

Dacă nu știi încotro și vrei să începi viața „fără pauză”, contactează-mă la 0734 818 228 sau pe WhatsApp. Discutăm mai multe și găsim punctul de plecare.

Astăzi am lăsat hainele în cui și m-am axat mai mult pe aceste PRINCIPII. Îmi place să mă joc cu ele mai ales atunci când merg aplicate atât în zona vestimentară, cât și în viață. Le consider niște legi universale. Dacă te regăsești printre ele, o apreciere (like) și o distribuire (share) sunt binevenite întotdeauna.

Adrian Bejan

fara pauza 3

You May Also Like


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *