batiste incorporate

De ceva vreme, observ în magazine sacouri ce vin cu o idee inovativă, zic ei, de a încorpora batista de la piept direct în buzunar. Trăim într-o eră foarte comodă, de ce să-ţi mai baţi capul să cauţi batiste care să se potrivească ţinutei, când ai una şi bună făcută din căptuşeala buzunarului? Mai exact, este buzunarul scos pe dos. De asemenea, există şi cazul în care o fâşie de material este cusută de interiorul buzunarului. Unde mai sunt originalitatea, stilul?

Precum spuneam mai devreme, căptuşeala sacoului vine cu un imprimeu ce s-ar potrivi cu materialul exterior. Pentru o calitate aparentă, acest imprimeu se regăseşte în căptuşeala buzunarului de la piept sau în căptuşeala întreagă a sacoului.

Am văzut cazuri în care acest buzunar de la piept, scos afară, nici măcar nu se potrivea cu sacoul, ca imprimeu sau culoare.

În acelaşi timp, varietatea şi frumuseţea asortării dispare, iar misterul produs către cei din jurul tău, care de abia aşteaptă să observe echilibrul ţinutei, dat de o nouă batistă, devine inexistent.

Din punctul meu de vedere, batista este o confirmare a stilului masculin, o pată de culoare sau acel detaliu care face diferenţa, imaginea fiind cu mult îmbunătăţită.

Cu ceva timp în urmă, mi-am creat o astfel de colecţie de batiste din in, bumbac, mătase sau mai rar, din lână, dar există şi acestea ce îmi completează accesorizarea garderobei cu succes.

În acelaşi timp, mi-am făcut temele în acest domeniu şi am procurat o colecţie de batiste, ce vreau s-o împărtăşesc cu tine. Batiste din bumbac şi mătase, cu diferite imprimeuri, într-o varietate largă. Uită-te în secţiunea „Imaginea vinde”. Este posibil să găseşti ceva care să-ţi facă cu ochiul.

Tu câte deţii în garderobă?

Te invit să ne urmăreşti şi pe celelalte reţele sociale, nu se ştie de unde vine inspiraţia pentru următoarea ţinută.

Dă mai departe părerea noastră prin butoanele de distribuire de mai jos. Cei ce cunosc domeniul te vor respecta numaidecât.

Adrian Bejan

You May Also Like


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *