pantofi-rucsac

Ultima săptămână de iarnă şi deja miroase a primăvară, miresme proaspete renăscute, aer fresh de inspirat adânc. Lumea se descotoroseşte de ghete, bocanci, cizme şi trece la ceva mai uşor de purtat, însă nu neapărat de digerat.

Acelaşi mediu în care găseam acele persoane îmbrăcate cu paltoane chinuite de ghiozdanul din spate din articolul anterior, mai târziu, cu această schimbare rapidă de temperatură. Astfel, îi observ pe cei cu pantofi şi traista implicită. Mai lucioşi, mai maţi de atâtea borduri lovite, modele mai clasice sau „inovative”, cert este că nu fac parte din acelaşi peisaj.

Soluţia este să schimbi una din componente, în funcţie de profilul activităţilor tale. Le luăm pe rând.

Dacă eşti specialist, manager sau deţii o funcţie ce ţine de coordonarea angajaţilor într-o corporaţie sau multinaţională, este musai să porţi pantofi, mai mult sau mai puţin formali, de preferabil prima variantă. Fiind în acest context, ghiozdanul dispare numaidecât şi intervine geanta de mână sau de umăr, în funcţie de dotări şi preferinţe. Deja ochii aţintiţi asupra ta te privesc altfel, eu cred că e de bine.

pantofi da rucsac nu

Dar dacă ai o slujbă mai practică, ce ţine de un dinamism foarte ridicat, automat vei purta nişte încălţări mai casual cu un confort sporit asupra piciorului. În această situaţie, ghiozdanul îţi este permis numai cu o singură condiţie: ţine cont peste ce îl iei, geaca trebuie să fie din aceeaşi poveste, căci tocmai de aceea există articolul anterior. 🙂

Încearcă din această primăvară să renaşti şi tu, să te reinventezi, să te schimbi în haine noi, dar bune. Bune în sensul calităţii, nu a comercialităţii.

Vei vedea că vor mai apărea ca tine, iar zicala singurei flori care nu e de ajuns pentru a se face primăvară va dispărea.

Adrian Bejan

pantofi rucsac x

You May Also Like


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *