sanuriPe scurt, pentru că am grijă de pantofii mei. Acei pantofi căutați și găsiți cu greu. Poate sunt făcuți la comandă din modele alese. De regulă sunt cusuți.

Pantofi de calitate, încă de la orginile conceperii lor sunt creați cu ajutorul unui calapod. Acea bucată de lemn în diferite forme ce simulează laba piciorului. Încălțămintea este formată pe aceste bucăți de lemn, pentru ca obiectul final să fie neted și să aibă forma dorită.

Creația ajunge la final. Pantofii pot fi numiți produs finit. Dar ce se întămplă cu forma lor până când perechea de pantofi își găsește un posesor cu care să se împrietenească?

Această formă este susținută de un fel de calapod post-producție mult mai practic și funcțional numit șan.

Îmi place să le numesc umerașele pantofilor. 🙂

Aceste șanuri sunt indicate a fi încorporate în încălțăminte pe toată perioada în care nu sunt purtați. Cum am menționat mai sus în faza de producție, scopul lor este ca pantoful să-și mențină forma și formarea a câtor mai puține cute. Și mai indicat ar fi ca aceștia să fie înveliți în materiale precum mătasea. Măcar partea pielii superioare, să nu intre în contact unul cu celalalt, dar deja vorbim de un ideal.

Cât despre purtarea pantofilor, aceștia își păstrează forma dată de picior. Încă mai visez la clipa în care se va găsi un artizan inovator, care să înlăture formarea acelei cute clasice ce se formează în zona arcuirii pantofului. 🙂

 Până atunci, orice cută formată reprezintă câte o amintire pe meleaguri special alese a fi străbătute cu perechea favorită de încălțări.

Fie că este mai bine cusut sau nu, iar dacă nu, doar lipit, încearcă să ai grijă de perechea ta de pantofi. Cu cât ai mai multă grijă de ea, cel puțin la fel de mult timp și ea va avea grijă de tine.

Măcar să fie o pereche de piele. Evită mușamaua. Emite mirosuri înțepătoare. Crede-mă pe cuvânt. Nu experimenta acest lucru.

Pentru mai multe informații legate de imagine și stil, străbate site-ul nostru, poate chiar există un răspuns în mod direct la întrebarea ta.

Dacă vrei ceva mai mult, vezi ce-ți poate oferi secțiunea de Servicii sau hai să stabilim o întâlnire pe WhatsApp la 0734 818 228.

Vino cu părerea ta despre șanuri aici, pe Facebook sau Instagram, iar like-ul și share-ul va duce mai departe această poveste masculină corectă.

Cât despre imaginea pantofilor, nu uita că analiza din cap până în picioare se face de fapt din picioare până în cap.

Așadar, fie ca perechea ta de pantofi să fie prezentabilă.

Adrian Bejan

You May Also Like


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *