cum te simti

Cum te simti este probabil cea mai importantă calitate în aceste vremuri tulburi. Lăsând la o parte hainele și numitorul comun față de principiile sănătoase de viață, în general, cum te simti?

Ești fericit cu tine? Îți lipsește ceva? Nu îți iese ceva ce încerci de ceva timp să realizezi? Sper să-ți pui tu singur toate aceste întrebări. Sper și mai mult că toate răspunsurile să fie pe o notă cât se poate de pozitivă. Nu este de ici, de colo să fii împlinit ca persoană. Deși poate fi un factor cât se poate de normal pentru o viață care merge, dacă îmi permiți, în sus.

Pentru a depăși acest moment, ai nevoie să scapi mai întâi de tot ce te apasă. Să treci prin diverse situații. Nu este ușor, știu, însă nimic ce a produs un rezultat adevărat nu a fost de asemenea manieră.

Când vorbesc despre aceasta scăpare, urmarește ca prepoziția este „prin” și nu „peste”. Pentru a trece peste greutăți, este doar o chestiune de timp pentru a se întoarce înapoi. Treci prin ele, trăiește-le, simte-le, acceptă-le. Doar așa vei putea să o iei de la capăt fără rețineri din urmă.

Scăpând de acest element extenuant, vei simți că ai energie. Energie ce nu se va consuma niciodată pe regrete. Energie ce va urmări un scop bine ales de tine. Poate fi chiar mai mare decât tine. Poate este unul dintre motivele care te-ar face să trăiești din nou. Acea energie ce va clădi spre împlinirea viselor. Trebuie doar să zâmbești și cei din jur îți vor răspunde în oglindă. Energia va plusa și mai mult. Poți spune că ești fericit sau poate nu încă.

Greșelile din trecut sunt lecții învățate, ce vor produce din ce în ce mai puține bătăi de cap. Va ajuta la realizarea obiectivelor fără ezitare. Deja este mai bine.

Poate nu ai ajuns să conștientizezi momentul de acum, însă este un început. Astăzi mai puțin, mâine ceva mai mult, până când devii responsabil ca un bărbat matur, ce ești, de propria fericire. Și crede-mă, odată conștientizată te vei întreba:

Oare am uitat cum este să fii supărat? 🙂

Vino cu un gând bun pe site, Facebook sau Instagram, dacă te-a mișcat câtuși de puțin în bine aceste rânduri.

Adrian Bejan

You May Also Like


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *