fara boss

Demontând imaginea în toate formele sale, am ajuns să discut şi despre imaginea limbajului, atât scris cât şi verbal. Deseori întâlnesc această expresie fără apartenenţă, iar eu ca un „antisocial” ce sunt, răspund corespunzător, zâmbind ironic precum în titlul de mai sus. 🙂

De ce să o folosesc? Să-mi confirm apartenenţa la turmă? Care turmă? Atât eu, cât şi ceilalţi din comunitate nu suntem oi, implicit ne-am exclus din ecuaţie. Dacă presupui că faci parte din turmă, nu e turma aia în care vrei să te învârţi, ci mai degrabă aceea în care fiecare se agaţă de celălalt, să-l tragă în jos.

De obicei, este bine să treci prin filtrul propriu tot ce auzi, înainte să scoţi pe gură, aşadar de ce aş folosi ceva utilizat de restul, fără să gândesc?

Dacă ar fi să caut să mă leg de ceva din acest apelativ, adaug în faţa sa cealaltă parte a brandului („Hugo”) şi mă duc cu gândul la eticheta germană a cărei istorie nazistă este demult apusă. Poate vom vorbi cu altă ocazie despre acel timp din urmă, căci în rest, aici nu vorbim de etichete şi logouri mari. Nu ne plăteşte nimeni să le purtăm.

Ştii, se spune că eşti media celor mai apropiaţi prieteni. Câţi din imediata ta apropiere folosesc termenul? Dacă scorul depăşeşte nesimţit jumătatea, ar trebui să-ţi regândeşti apartenenţa la grup.

Aşa că, (boss) domnule, revizuieşte-ţi limbajul şi hai să vorbim despre idei, locuri, situaţii ce fac diferenţa faţă de o discuţie monosilabică în care scopul principal este de a pierde vremea.

Într-o lume în cădere liberă, fii tu cel care face primul pas în schimbarea celor din jur. Iar pe noi, ajută-ne să ne propovăduim vorba mai departe cu ajutorul butoanelor de distribuire de mai jos şi, în aceeaşi măsură, verifică ultimele informaţii şi inspiră-te pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau Pinterest. Dacă doreşti mai mult decât ceea ce găseşti dedicat pe site, te invit în secţiunea de Servicii pentru a aborda împreună subiectul altfel.

Adrian Bejan

fara boss 2

You May Also Like


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *