de ce

Nu degeaba am început cu o întrebare, iar toate cuvintele sunt scrise cu majusculă.

Vreau să fie ca un strigăt pentru tine, unul sincer căruia să-i răspunzi pe măsură. Poate la prima vedere ai să mă înjuri. Mai bine așa, îmi vei mulțumi la final. Până la urmă este spre binele tău. 🙂

Trăim în această lume falsă. Acest domeniu pentru care mulți mă vor blama, că este superficial, pe atât este de important în folosul atingerii obiectivelor tale.

Cum îmi place mie să spun, este „intrarea” ta în societatea actuală.

Îți voi pune câteva întrebări la care vreau să fii sincer cu tine. Hai să dăm cărțile pe față! Promit să te ajut.

 

Ți s-a spus des că arăți mai bine în realitate?

Da, a fi sau a nu fi fotogenic, aceasta e întrebarea. Știi ce e și mai amuzant? Lumea a ajuns să se ascundă sub această pătură a „nefotogeniei”, încât oameni normali și frumoși ajung să spună că nu sunt fotogenici din cauza încrederii scăzute de sine sau a altor factori complementari. Uite așa stând în zona ta de confort, te ascunzi lumii de pozele ce poate ți-ar putea schimba viața la 360 de grade.

Asta o văd ca pe o replică trasă la indigo pe care tot mai mulți și-o însușesc: „Să nu-mi faci poză, nu sunt fotogenic!” 🙁

Este și normal să ai o părere subiectivă despre tine. Nu te poți vedea cu ochii altcuiva, pentru că ești tu. 🙂 Este normal să fii critic cu tine însuți, vrei să fii cea mai bună versiune a ta. De la a fi critic până la perfecționism e cale lungă. Fii blând cu tine și permite unei poze să-ți vadă chipul. Crede-mă, impactul va fi mai benefic decât crezi.

Ți-am făcut puțin încălzirea pentru ca urmează, cum zic americanii, “The ugly truth”.

În aceste vremuri tulburi pe care le trăim și cu toate cele menționate anterior, ajungi să-ți pui o MARE barieră între tine și cei din jur. Fie că vorbim de interese personale sau profesionale, ar fi deplasat să susțin că ar trebui să-ți neglijezi imaginea de pe SOCIAL MEDIA. În această perioadă, imaginea este singura ta carte de vizită și conexiune cu lumea. Aici nu mă refer la prieteni și cunoștințe.

Fie că e vorba de Facebook, Instagram, Whatsapp, Tinder (da, poate îl folosești, deși te sfiești să recunoști) ai nevoie de o imagine impecabilă pentru a fi mai aproape de rezultatele pe care ți le dorești.

Hai să continuăm, sper să nu doară prea tare. 🙂

 

Nu îți răspund femeile la cererile de prietenie pe Facebook?

Mai ușor, cowboy, cu utilizarea butonului “Add friend”. Da, te înțeleg, e mișto. Oare nu trebuie să fii și tu mișto la rândul tău ca sentimentul să fie reciproc? Am zis doar. 🙂

Gândește-te că în spatele acelui cont se află o armată de cereri. Oare crezi că îți va răspunde tocmai ție din toată mulțimea, având în vedere că nu ai cel mai răsărit profil?

Te las pe tine să-ți răspunzi aici. Desigur, secțiunea de comentarii este deschisă pentru feedback-ul tău.

 

După ce le dai profilul de Facebook/Instagram pe Aplicațiile de Dating rămâi cu seen?

Să zicem că ai reușit un match cu o tipă mișto pe Tinder, ai băgat o dumă și tipa e interesată. Vine momentul în care va trebui să muți discuția pe un teren mai personal. Te-ai întrebat oare de ce rămâi cu seen la scurt timp dupa ce schimbi cadrul? Oare să fie de vină ce vede pe conturile tale de SOCIAL MEDIA? Zic și eu.

 

Cum o determini să iasă cu tine în stare de pandemie?

Asta e cu schepsis. A trecut mai bine de un an de când nu mai trăiești în condiții normale. Carantina și COVID-ul sunt la ordinea zilei. Deși poate lucrurile s-au mai domolit, lumea tot e mai reticentă la orice interacțiune cu oamenii noi. Dacă nu stârnești cel mai mic bob de interes din partea ei, chiar crezi că se va întâlni cu tine în condițiile astea?

Sunt departe vremurile în care puteai invita o tipă la bar să bea ceva cu tine sau printr-un cerc de prieteni comun. Acum trebuie să o „impresionezi” pe rețelele sociale ca să iasă cu tine.

 

Nu reușești să o scoți la prima întâlnire?

Aici nu vreau să intru pe terenul băieților care te învață ce să le spui ca să iasă cu tine pentru că nu este expertiza mea. 🙂 Ce vreau să spun este că în mintea ei va circula această întrebare: „Oare de ce sa mă văd și cu el?” Dacă din prima ți-ai dat cu stângul în dreptul și ai niște poze neîngrijite, nu te întreba de ce are îndoieli în privința ta.

 

Îți respinge constant invitațiile în oras?

Poate a ieșit prima oară din bun simț. Este educată și îi este rușine să te refuze. Dacă vorbește cu tine, nu înseamnă că mai este interesată. Învață să-i iei pulsul. În orice caz, daca ai păcălit-o în poze și în realitate nu ai fost proporțional, la revedere savarină. 🙂

 

A făcut sex cu bărbatul care are poze faine?

Cum am spus și mai sus, selecția începe cu imaginea. Individului cu un cont mai atractiv decât al tău, i se dă prima șansă. Dacă nu ești acolo, te descalifici singur și nu ajungi în etapa următoare. Ai 3 de NU, ne vedem în sezonul următor. 🙁

 

După cum ai văzut, am luat-o pe toate părțile. Numitorul comun și începutul sunt aceleași. Fie că îți place sau nu, această este prima etapă importantă. Respectul pentru tine și cei din jur se traduce la prima vedere prin imagine. Suntem oameni și căutăm scurtături. Întotdeauna vei merge în direcția mai plăcută. Nu uita să faci și tu același lucru cu imaginea ta față de cei din jur.

Fii sincer cu tine și investește în tine. Ești cea mai importantă persoană din viața ta. Dacă tu nu consideri asta, mă îndoiesc că altcineva o va face. Știu că acea mândrie și orgoliu te țin pe loc. Toți le avem. Important este să conștientizezi acest aspect și să-l folosești în avantajul tău.

Dispunem de Servicii care te pot ajuta în acest sens. Mingea e la tine.

Data viitoare te invit la câteva tips & tricks care să te ajute să-ți îmbunătățești conturile de SOCIAL MEDIA. Vreau să le faci să arate cât mai curate și să inspire încredere.

Rămâi aproape!

Dacă ți-a plăcut maniera sinceră prin care am pus problema sau vrei să ne destăinui câteva vorbe, scrie-ne un comentariu mai jos, dă-ne like pe Facebook sau Instagram, iar dacă știi persoane care au nevoie de astfel de ajutor, un share nu va face decât să facem lumea mai frumoasă. Doar intențiile sunt nobile, nu vin din hate.

Te-ai decis că vrei o schimbare? Mă poți contacta pe adrian@bester.ro sau ne putem auzi la un telefon la 0734 818 228 să discutăm despre imaginea ta din mediul online.

Adrian Bejan

Notă: Lucrez doar cu oameni care au aspirații și potențial. La urma urmei dorim să evoluăm, nu să ne păcălim unii pe alții printr-o imagine falsă. 🙂

You May Also Like


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *