imagine

Este un sindrom des întâlnit. Se aplică celor care cred că „haina îl face pe om”. Îmi vine să corectez această dogmă prin: „Haina îl îmbunătăţeşte pe om”. Multă lume din jur crede că dacă s-a îmbrăcat bine, iar asta în puţinele cazuri, înseamnă că succesul va veni de la sine. Nimic mai greşit. Unde este atitudinea şi personalitatea?

Tu! Da, tu cel care te duci şi-ţi cumperi ultimele colecţii de haine din mall-uri, pentru că părinţii încă îţi sunt sponsori, deşi ai trecut de o vârstă. Din start ai făcut două greşeli: unu, îţi cumperi hainele din mall şi doi, crezi că ele vor face treaba în locul tău. Dacă participi la diverse evenimente şi aştepţi la bar, crezi că vor veni femeile să te abordeze? Într-adevar, este posibil, dar crede-mă, nu este lozul pe care vrei să-l tragi mai mult de o noapte.

imagine 2

Este de apreciat faptul că ai grijă de imaginea ta, dar acest aspect este înţeles total greşit de multă lume. Nimic, în special nimic bun, nu vine dacă stai, dacă aştepţi, dacă nu acţionezi. Crezi că banii se vor înmulţi în cont dintr-odată? Crezi că femeile frumoase vor face coadă la uşa ta? Crezi că pătrăţelele alea de pe abdomen se vor face uitându-te la televizor? Crezi că va apărea dintr-odată maşina preferată în faţa casei tale? Nu. Nu se va întâmpla asta niciodată.

Pentru a ajunge la aceste lucruri, trebuie să meriţi. Trebuie să strângi din dinţi şi să munceşti. De multe ori, vei ajunge la capătul puterilor şi vei încerca să renunţi. Am o veste bună, acesta este doar începutul. Cine crede că totul este întâmplător şi îşi trăieşte destinul, a greşit direcţia. Norocul este de partea celor ce îşi doresc o viaţă mai faină şi muncesc pentru asta.

Cu timpul, lucrând la atitudine şi personalitate, vei realiza tot ce îţi doreşti. Fac parte din categoria abstractă a imaginii, calităţi fără de care imaginea ta este ştearsă şi monotonă. Acestea sunt elementele cheie ce-ţi vor transforma imaginea într-un stil de viaţă dinamic, plăcut de tine şi de cei din jurul tău. Începe schimbarea cu tine.

Dacă eşti în asentiment cu noi, ajută-ne să dăm aceste idei mai departe pe Facebook, Twitter, Pinterest şi nu numai.

Adrian Bejan

imagine 3

You May Also Like


2 comments

Reply

Atitudinea si personalitatea trebuie sa defineasca omul. Speranta ca hainele sau masina mult visata l-ar caracteriza si recomanda drept imaginea perfecta celor din jur, gandul ca acestea doua sunt singurele dupa care oamenii il vor aprecia sau nu, nu il vor face decat sa se amageasca si sa creada ca cei din jur il apreciaza pentru ceea ce el, de fapt, nu este. Bunurile pe care el pare sa puna atata pret nu fac decat sa il imbunatateasca, nicidecum sa il defineasca sau caracterizeze.

Reply

Adevărat, Dorin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *