ghid de atentie cover

Luna în care emoţiile prind contur, iar timpul alături de cei apropiaţi reprezintă o valoare aparte – aşa îmi place să numesc această perioadă.

Fără să fac vreun research amănunţit, observ cum mulţi din toate breslele oferă acel „gift guide” cu produse mai mult sau mai puţin trebuincioase, ce au ca scop să te dezorienteze prin varietate şi, fiind acest moment vulnerabil al anului, este foarte posibil să scoţi bani din buzunar pentru ceva de care nu ai avea într-adevăr nevoie sau să faci un cadou care este posibil să fie dat mai departe, semnificând mai nimic pentru persoana în cauză.

Eu propun o abordare diferită şi vreau să citeşti mai departe doar dacă eşti pasionat de detalii masculine sau eşti amică/prietenă/iubită de un astfel de bărbat, despre care ştii că nu va pleca de acasă fără batista de la piept.

În egală măsură am redenumit şi ghidul, marcând în acelaşi timp atenţia cu care te vor observa cei din jur pentru purtarea adecvată a unor mici detalii, dar şi atenţia cu care va primi cadoul cel ce acordă timp acestor accesorii care te schimbă în raport cu restul. Şi totul pleacă de la o atenţie. 🙂

Aşadar, Ghidul de atenţie dispută pentru început batistele de buzunar.

Aceste accesorii de la piept fără de care, deşi spui că porţi cravată, ţinuta nu ar fi completă. Mai vrei motive? Citeşte mai departe aici. Cu siguranţă sunt mult mai multe motive. Fie că mergi spre o zonă mai festivă sau una mai lejeră poţi alege dintre batistele de matăse (identificate prin simbolul „S”) sau batistele de bumbac (identificate prin simbolul „C”).

silk 1

cotton 6

Iar dacă vrei ceva mai simplu care să se potrivească oricând, atât cu ţinuta cât şi cu mediul, mergi pe o batistă albă de bumbac.

white pocket square

Vrei să porţi un accesoriu care să te diferenţieze şi mai mult faţă de cei din jur? Încearcă floarea de la butonieră, floare ce în funcţie de culoarea aleasă poate să complementeze sau să completeze ţinuta, marcând teritoriul printr-a sa prezenţă discretă de pe rever.

flower pin 2

Găseşti toate cele descrise cu un click aici.

Este vorba despre un eveniment mai formal ce necesită butoni pentru cămaşa cu manşete franţuzeşti sau ai achiziţionat o astfel de cămaşă şi ai nevoie de butoni? Poţi merge pentru început spre unii de mătase. Se vor potrivi numaidecât.

cufflinks

Evenimentele festive? Anul nou? Mese mari şi lume multă? Se doreşte ţinută cu dresscode „black tie”?

Mai există acel dinner jacket de culoare a fildeşului cu revere şal negre satinate. Este exotică în sensul bun. Dacă nu te va ţine minte după nume, cu siguranţă îşi va aminti de tine după jachetă.

tuxedo

Precum spuneam mai devreme şi probabil ai rămas pentru că nu eşti genul care să te îmbraci la întâmplare, uită-te doar după ce ai nevoie şi îţi este util, atât pentru perioada următoare, cât şi pentru mai încolo.

Dacă ai găsit ceva şi vrei să facă parte din garderoba personală sau poate ești în căutarea unui produs și nu știi încotro să te îndrepți, scrie-mi la adrian@bester.ro sau sună-mă la 0734818228, specificându-mi codurile aferente.

Este posibil să dai și de altfel de prețuri în perioada aceasta.

Sper ca Ghidul de atenţie să aducă cât mai multe zâmbete în suflete voastre.

Mă bucur să aud dacă deţii toate aceste elemente, însă ce poţi face în acest caz este să te gândeşti la un tovarăş căruia poate îi lipseşte ceva. Distribuie mai departe sau cine ştie, poate se va bucura de atenţia acordată din partea ta. Domnişoara/doamna cu bărbat la braţ, este valabil şi pentru tine!

Ia căldura casei şi mergi cu ea în suflet, spune-le celor de lângă tine cât de mult apreciezi prezenţa lor, dăruieşte înainte de a te gândi să primeşti, este foarte posibil să fii uimit de starea pe care o vei avea şi de schimbările care vor apărea în jurul tău.

Îţi doresc un Crăciun cald şi bucură-te de tot ce te-nconjoară!

Adrian Bejan

butoniera 3

You May Also Like


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *